Koncert med Feridah Rose

Koncert med Feridah Rose

Med base i København og stærke rødder til Uganda, giver Feridah Rose publikum mulighed for at opleve både vibrerende afrikanske musiktraditioner og jazz-funk arrangementer med en moderne lyd i én og samme koncert.

Sidste år sendte Feridah albummet ‘Njabala’ på gaden. Et album der indeholder 6 pop/soul sange med varme rytmer og stærke vokaler. Sangene er på engelsk, med enkelte afstikkere til swahili og luganda, Feridahs modersmål.

Sangene spænder vidt. Fra klassiske R&B kærlighedsballader som den flotte ‘Don’t Take Away Our Love’, til noget der minder om dub-reggae på ‘Spend My Life With You’.

De seneste år har Feridah gæstet store og små scener i Danmark sammen med sit band. Bandet har bl.a. varmet op for den vestafrikanske stjerne Angelique Kidjo og været på en miniturné til Østafrika i efteråret 2017.