ATHINA, MARIYAH og GLAS: Tredobbelt koncert den 8. marts

ATHINA, MARIYAH og GLAS: Tredobbelt koncert den 8. marts

Vi fejrer 8. marts ved at overlade scenen til en række dygtige, ambitiøse kvindelige kunstnere, der har stemme og talent til at komme langt på den internationale musikscene.

Klokken 21.00
VOKALSELSKABET GLAS: Et nordisk a cappella ensemble, som består af seks markante kvindestemmer. Lidenskaben for den bulgarske kvindesang bragte ensemblet sammen, og GLAS har gennem snart 20 år sunget bulgarsk kormusik. GLAS betyder stemme på bulgarsk.

Klokken 22.00
ATHINA: dansk-græsk sangerinde. Athina laver art-pop, der forbinder den nordiske melankoli med den sydlandske varme. Hun udgav sin første single ”Stay” i efteråret og blev spået en lys fremtid af Gaffa. ATHINA har spillet koncerter i både ind- og udland.

Klokken 22.45
MARIYAH: dansk-libanesisk sangerinde. I 2014 vandt MARIYAH en Danish Music Award med bandet Patchanka for “Bedste Live Act”. Som solist er stilen elektronisk hybrid-pop med rødder i rock og world music. Med sin stærke vokal og smittende energi, indfanger og omfavner MARIYAH sit publikum. Hun er intens og dragende, og når hun svinger sine karakteristiske dreadlocks rundt i luften, forventer man, at der kan opstå gnister hvert øjeblik.

Dørene åbner kl. 20.30

Entré kr. 100,-. Kun salg af billetter i døren. MobilePay eller cash.

Salg af øl, vin og vand.

Athina dansk græsk sangerinde

ATHINA dansk-græsk sangerinde

ATHINA på Spotify.

Vokalselskabet GLAS

Vokalselskabet GLAS

Vokalselskabet GLAS på Youtube.

MARIYAH dansk-libanesisk sangerinde

MARIYAH dansk-libanesisk sangerinde

MARIYAH på Youtube.